Lief! Verzorgingstas

De luiertassen van Lief! zijn oer-hollands en heel vrolijk. De babytassen zijn heel compleet en vallen lekker op. De verzorgingstassen van Lief! zijn voorzien van een verschoningsmatje, verschillende vakken en een lange schouderband. Dit is gemakkelijk met dragen maar komt ook van pas wanneer je de verzorgingstas aan je kinderwagen wilt hangen. Alle Lief! tassen worden gratis verzonden en heb je binnen 24 uur in huis.

Lief! Lifestyle is bekend geworden door haar kleurrijke baby- en kinderkleding, en is inmiddels uitgegroeid tot een breed lifestyle merk voor zowel kinderen als volwassenen. Behalve kleding voor baby’s en peuters heeft lief! nu ook stationery, verzorgingsproducten en tassen. De tassen van lief! bieden wij aan op verzorgingstassen.nl. Momenteel hebben wij de lief! Bowlers in de kleuren Blue en Pink.

Deze lief! luiertassen zijn lekker ruim, vrolijk en kleurrijk maar ook van alle gemakken voorzien. De tas wordt geleverd met een verschoningsmat in de tas, zo kun je dus op iedere gewenste plek je kleintje verschonen. De lief! verzorgingstas heeft ook een lange schouderband, daarmee kun je hem gemakkelijk aan je kinderwagen hangen of om je schouder dragen. In de tas zelf, heb je genoeg ruimte voor je persoonlijke spullen zoals je telefoon, portemonnee en sleutels, maar ook voor alle benodigdheden voor je kleintje. Er zitten speciale vakken in de tas voor luiers en vochtige doekjes.  Ben je nieuwsgierig geworden?

Klik hier om het comlete assortiment van Lief! te bekijken.