Ruilen en retourneren

Wij doen niet moeilijk over ruilen of retourneren. Je mag je bestelling natuurlijk gewoon uitpakken en uitproberen zoals je in de winkel ook zou doen om het te testen. Let er wel op dat het product niet beschadigt en dat de verpakking heel blijft.


Is omruilen en retourneren gratis?

Wanneer je een bestelling wilt terugsturen, zijn de kosten van deze terugzending voor jouw rekening. Zo houden we onze prijzen scherp. Wil je een nieuw traphekje geleverd krijgen? Bij een besteding vanaf 20 euro is verzending gratis. Wil je het aankoopbedrag terug ontvangen? Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Terugstortingen worden in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen na verwerking op je rekening bijgeschreven.


Je bestelde product is toch niet wat je verwacht had, wat nu?


Wanneer je je bestelling ontvangen hebt en deze blijkt toch niet helemaal naar wens te zijn, dan kun je deze natuurlijk binnen 14 dagen omruilen of retourneren. Het liefst adviseren we je bij je nieuwe keuze, maar ook kunnen we je bestelling terugdraaien, als je dat wenst. Je kunt je bestelling in beide gevallen binnen 14 dagen naar ons terugsturen, bij ons omruilen in de winkel, of we laten het pakketje bij je afhalen of omruilen door DPD (kosten afhalen DPD vanaf €9,95)


Hoe zet je dit in gang?
 
1. Neem eerst contact op met onze klantenservice, je krijgt dan van ons een persoonlijk retourformulier met een retournummer.

2. Vul op dat retourformulier in welke artikelen je wilt retourneren en waarom, en wat wij voor je kunnen doen nadat wij de zending hebben ontvangen. Zonder retourformulier kunnen wij het pakket niet verwerken.

3. Verpak het pakket op een manier waarop je het pakketje zelf ook zou willen ontvangen. Plak geen stickers of gekleurde tape direct op de verpakking. Voeg je ontvangen retourformulier met retournummer toe aan het pakket.

4. Stuur het pakket voldoende gefrankeerd naar het adres vermeld op het retourformulier. Wij versturen al onze pakketten verzekerd en aangetekend. Natuurlijk mag jij hier zelf over beslissen als je een pakketje aan ons retour stuurt.